Івано-Франківськ

“Ми чули та бачили”: Зеленський та прем’єр-міністр Греції про ворожий удар по Одесі 

Зеленський наголосив, що такі удари говорять про необхідність посилити захист.

photo1709737210 scaled

Сьогодні, шостого березня, президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністра Греції Кіріакіса Міцотакіса, перебувають із візитом в Одесі. Саме сьогодні вранці росія завдала ракетного удару по місту, Зеленський та Міцотакіса чули та бачили вибух. 

З президентом України та прем’єр-міністром Греції все гаразд. Вони зробили спільну заяву.

“Ми чули, бачили сьогодні цей відповідний удар. Ви бачите з ким ми маємо справу, їм все одно куди бити. Я знаю, що сьогодні були жертви, деталей конкретно не знаю. Знаю, що є загиблі та поранені…вони або з глузду з’їхали, або вони не контролюють, що їхня терористична армія робить. Ось що ми бачимо. Тому нам потрібно краще захищатися, перш за все, це засоби ППО…ми посилюємося, трішки повільніше ніж нам би хотілося, але те, що ми посилюємося щоденно – це також факт”, – сказав Зеленський.

Прем’єр-міністр Греції також прокоментував ракетний удар по Одесі.

“Президент Зеленський і його штаб нам показував і пояснював значення порту і те, що робиться, щоб відновити і посилити шлях морський український і яку шкоду зазнав під час атак. Уже в самому кінці ми почули звук сирен і вибухи, які були дуже близько від нас. Ми не встигли піти в захищене місце, це дуже вражаючий досвід”, — сказав Кіріакос Міцотакіс.

Грецькі ЗМІ стверджують, що ціллю окупантів був кортеж Зеленського. Вибух стався, коли він знаходився за 150 метрів від місцеперебування грецької делегації на чолі з Міцотакісом. Ніхто з грецької делегації не постраждав. Візит делегації грецького високопосадовця до Одеси не був анонсований з міркувань безпеки.

Доповнюється…

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено