Івано-Франківськ

“Путін віддав душу дияволу” – отець з Верховинщини Іван Рибарук (ВІДЕО)

За словами священника, диявол - батько брехні, а Путін безперестанно бреше.

Священник з Криворівні Іван Рибарук у авторській програмі ПІК “Відверто” з Оксаною Камінською  розповів, що російський диктатор Путін віддав душу дияволу. 

“Я думаю, що у Путіна його душа, яку він віддав дияволу. Й диявол йому не нашіптує, а через нього промовляє. Це його душа, душа людини, яка колись народилася людиною, але втратила людську подобу.  Це факт і ми це бачимо. Диявол – батько брехні, а Путін безперестанно бреше”, – сказав отець Іван.

Він додав, що кожна людина котра бреше – свідомо чи несвідомо стає слугою диявола. Блаженний той, хто кається у тому й перестає це робити, усвідомлюючи те, що він зробив недобре.

“Хто такий путін – це “ніби бог”, інші диктатори, які у цьому світі брехню розводять – це “ніби боги”. Хто такий Маск – це “ніби бог”. Інші ті, що вирішують допомогти Україні, думають, що вони “ніби боги”, що це від них залежить. А Бог запитає: “дитино, я тобі дав усі можливості, чому ти не допоміг потребуючим людям”. Це закон природи: допоможи потребуючому”, – наголосив священник.

Повну відповідь отця Івана Рибарука дивіться на 30-й хвилині відеоінтерв’ю:

Він також розповів про:

  • Що таке “пороблено” і чи можуть ворожки вплинути на наші долі?
  • Піст та дієта. Чому люди плутають ці два поняття?
  • Родові прокляття. Що робити, щоб стерти з себе “закляття”?
  • Пророцтва Нечая: що думає про мольфарство отець Іван Рибарук? 

Читайте також у ПІК:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено