Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 11-17 березня 2024 року

Терезам радять стерегтися конфліктів, а Скорпіонам хоча б мінімально займатися спортом.

Ваш гороскоп на тиждень: 15-21 січня 2024 року

Ваш гороскоп на найближчий тиждень може бути корисним орієнтиром у повсякденному житті. Що прогнозують зірки для усіх знаків зодіаку 11-17 березня 2024 року, пише ПІК.

ОВЕН (21 березня – 20 квітня)

У цей період найскладніше доведеться приватним підприємцям та керівникам. Можливо, вам знадобиться допомога компаньйона чи потенційного партнера. Враховуйте те, що доведеться поступитися у якихось питаннях. Вибирайте лише перевірених часом людей, оскільки ви викликаєте приховану заздрість у багатьох із тих, хто вас оточує. У разі підписання договорів консультуйтеся з юристами. Службовцям зірки дають пораду – якщо вас не влаштовує дохід, то зараз саме час написати резюме та записатися на співбесіду.

ТЕЛЕЦЬ (21 квітня – 20 травня)

Можливий дохід від операцій із нерухомістю, інвестиціями, надання послуг різного характеру. Якщо ви маєте якісь навички, подумайте про індивідуальну зайнятість, щоб розвиватися незалежно від роботодавця. У вас безліч прекрасних ідей – настав час втілити їх у реальність. Наприкінці місяця можлива ділова поїздка (якщо за кордон, це щасливий шанс), яка принесе додатковий дохід. Особисте і, насамперед, сімейне життя видається як ніколи спокійним.

БЛИЗНЯТА (21 травня – 21 червня)

Ваш організм практично невразливий — скористайтеся збільшеною енергією, щоб зробити якнайбільше. Дружне подружжя разом долає складні перешкоди, пов’язані з облаштуванням дому, і цього разу фінансовий та моральний внесок близької людини виявиться дуже відчутним. Однак є і велика частка невизначеності: незрозуміло, куди приведуть вас почуття. І тільки в третій декаді березня стане зрозуміло, що потенціал для позитивних змін все ж таки є.

РАК (22 червня – 22 липня)

Період зміцнення позицій на соціальних фронтах. Доведеться витратити чимало сил, але і результат буде приголомшливим. Не очікуйте стабільності у грошовій сфері на початку тижня, але на свій шматок хліба з маслом ви можете розраховувати. Якщо маєте кошти – найкращим вкладенням буде вкладення у традиційні активи: дорогоцінні метали, нерухомість. Ситуація в особистому житті може бути неоднозначною. Багато сімей зайняті ремонтом, облаштуванням житла, різними операціями з нерухомістю.

ЛЕВ (23 липня – 23 серпня)

Прагнення до професійних висот і кількість сил буде нерівноцінним, тому зменште темп і відкладіть нові починання. Успіх поки що вам не світить, але ваше становище на службі стійке і дозволяє мати стабільний заробіток. Плітки колег анітрохи не торкнуться вашої репутації, а лише привернуть увагу до вашої особи. Індивідуальним підприємцям потрібно шукати нові засоби просування своєї діяльності. Відкриття філії в іншому місті допоможе розширити сферу впливу ринку.

ДІВА (24 серпня – 23 вересня)

Просування по службі у найманих співробітників можливе, якщо ви наберетеся сміливості та попросите підвищення на посаді. Можете не сумніватися – керівництво відзначить усі ваші заслуги та старанність. Якщо ви без роботи, погодьтеся на будь-який підробіток, щоб виявити свої здібності та знайти нових клієнтів. Протягом тижня можна зробити багато для покращення свого побуту, проте на цьому складному шляху можна зустріти чимало перешкод. Так, у подружжя можуть бути різні погляди на розподіл бюджету, тому можливі конфлікти на цьому ґрунті.

ТЕРЕЗИ (24 вересня – 23 жовтня)

У професійному сенсі тиждень досить вдалий. Справи йдуть уперед, з’являються нові союзники та помічники. Можлива також підтримка друзів чи впливових знайомих, які займають відповідальні позиції у суспільстві. Ваш успіх величезний, але є одна причина, яка може звести нанівець багато здобутків останніх років. А це не що інше, як ваша зайва самовпевненість. Стережіться конфліктів із керівництвом і впливовими людьми, які мають важелі влади.

СКОРПІОН (24 жовтня – 23 листопада)

Можливі проблеми з органами перевірки. Цілком ймовірно, що виникнуть деякі непорозуміння з батьками або з літніми членами сім’ї. Активізуються стосунки із далекими родичами. Імовірна поїздка до далеких країв для зустрічі з близькими або діловими партнерами. Будь-які подорожі (початок поїздки) цього тижня складуться вдало. Для зміцнення організму важливо приймати вітамінні препарати та займатися спортом хоча б у мінімальному обсязі.

СТРІЛЕЦЬ (24 листопада – 21 грудня)

З фінансами буде все стабільно, гроші приходитимуть легко і несподівано з різних джерел. Дозвольте життю подбати про вас, не турбуйтеся про те, як заробити – ваша природність та лідерські якості залучають грошовий потік. У суботу-неділю очікуються великі витрати, але й доходи протягом тижня помітно збільшаться. В особистих стосунках все не так просто і зрозуміло, як би хотілося. Почуття мінливі і вкрай нестабільні, вони можуть зникнути у найнесподіваніший момент.

КОЗОРІГ (22 грудня – 20 січня)

Дотримуйтеся правил дорожнього руху, не рекомендовані далекі подорожі. Варто розібратися в тому, чого вам таки хочеться, а чого – ні. Насамперед це стосується закоханих, чий роман почався не так давно. Після бурхливого початку йде осмислення того, що відбувається. Це природний процес, і його можна пережити. Люди стабільні, сімейні можуть потішити своїх близьких приємним сюрпризом, наприклад, вирушити в спільне турне або знайти час для романтичної вечері зі свічками.

ВОДОЛІЙ (21 січня – 20 лютого)

Найважливіше зараз – творча реалізація, кар’єра, сходження на олімп. Тому дослухайтеся до своєї інтуїції, генеруйте нові ідеї. Не бійтеся проявляти ініціативу – багато хто дослухається до ваших порад! Зараз вам катастрофічно не вистачає часу на романтику та створення міцних стосунків через кар’єрні амбіції. Приводом для розлучення може стати будь-яка дрібниця – ваше терпіння лусне, оскільки в минулому накопичилося чимало розбіжностей, які так і не були вирішені.

РИБИ (21 лютого – 20 березня)

Ваша кар’єра піде вгору, але доведеться добряче попрацювати на майбутньому крутому підйомі. Успіх чекає на медиків, економістів, банкірів, юристів і підприємців-початківців, які нещодавно відкрили свій бізнес. Щоденна рутина дуже обтяжує, але без неї не вдасться реалізувати масштабних проєктів. Натомість у творчості ступору не передбачається. Можливе отримання вигідного договору. Не сумуйте, а спокійно спостерігайте за тим, що відбувається. Якщо закохаєтесь, то дайте шанс, незважаючи на минулі розчарування.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено