Івано-Франківськ

В Україні різко зріс рівень перереєстрації автомобілів на жінок

Так, за минулий рік перереєстрація за договорами дарування, укладеними в територіальних сервісних центрах, зросла в 2,3 рази.

В Україні різко зріс рівень перереєстрації автомобілів на жінок

В Україні різко зросла кількість жінок, які отримали автомобілі у подарунок. Ймовірно, українські чоловіки почали масово переписувати автомобілі на своїх дружин і через певні законодавчі ініціативи, які передбачають заборону чоловікам, що ухиляються від мобілізації, на проведення операцій з майном та обмеження на керування належними їм транспортними засобами. Про це пише ПІК з посиланням на Економічну правду.

“Якщо зазвичай щомісяця таких випадків було близько двохсот, то з літа 2023 року кількість перереєстрацій автомобілів на підставі договорів дарування почала зростати. У грудні кількість таких договорів сягнула майже 500, у січні – перевищила 1000, у лютому – сягнула майже 1300 договорів”, – йдеться у повідомленні.

У лютому обдарованих автомобілями жінок стало у шість разів більше, ніж чоловіків. За останні місяці жінкам найчастіше дарували автомобілі переважно 2007-2018 років випуску, нових автомобілів 2022-2023 р.в. лише вісім десятків.

Найпопулярнішими моделями подарунків стали Volkswagen Passat, Кіа Sportage і Skoda Octavia. Хоча жінкам також дарували вантажівки, тягачі, автовози і навіть автоцистерни.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено