Івано-Франківськ

ФУТЗАЛ. Визначився володар Кубка Івано-Франківщини

Вирішальний матч кубкового турніру видався цікавим та напруженим.

obl futsal 70 scaled

У головному двобої за трофей зійшлись “Фурнітура-Експрес 24” а “Рибак-АСК” з Ямниці. Краще звітну гру розпочали господарі паркету, які вже на 5-ій хвилині відкрили лік голам – Блащук ефектно накрутив суперника і в дотик пробив у нижню “шістку”. Під завісу першого тайму Крамар вдруге змусив шаленіти публіку на трибунах СК Королівка – 2:0.

Після відпочинку обидві команди грали доволі обережно. І лише на 22-ій хвилині Крамар оформив дубль після розіграшу кутового – 3:0.

Такий стан справ точно не входив у плани тренерського штабу ямничан, тож Іван Скіцко перейшов на гру з п’яти польовим. Вперше реалізувати штучну більшість віцечемпіонам області вдалось на 28-ій хвилині. Горбатий опинився сам у потрібний час і в потірбному місці – 3:1.

Подальші спроби відзначитись успіхами не увінчались, аж поки за 25 секунд до фінальної сирени Горбатий оформив дубль – 3:2. На більше “рибакам” банально не вистачило часу – “Фурнітура-Експрес 24” вперше в історії перемагає в обласному кубку!

“Фурнітура-Експрес 24” Коломия – “Рибак-АСК” Ямниця – 3:2 (2:0)
Голи: 
Блащук (5), Крамар (13, 22) – Ю. Горбатий (28, 30)

  • “Фурнітура-Експрес 24”: Кіф’як (в) – Гаврилюк (к), Ковальчук, Блащук, Крамар, П. Іваничук, Камрадський, Кушецький, В. Іваничук, Ковцун – Заверуха (в), Пеца (в). Головний тренер: Роман Мироняк.
  • “Рибак-АСК”: Кучера (в) – Галіпчак (к), Лейб’юк, Турчанський, Дрекало, Лабич, Остафійчук, Феліпович, Космірак, Петросюк, Ю. Горбатий, Петровський, Береговський – Балан (в). Головний тренер: Іван Скіцко.

Як відомо, наразі залишається питання про проведення Суперкубка області. Рішення щодо дати його проведення має бути затверджене найближчим часом.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено