Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. Володимир Ковалюк повернувся до городенківського “Пробою”

15 березня у перший день трансферного вікна в аматорському футболі України Народна Команда “Пробій” успішно пройшла дану процедуру, відзаявивши та

kovaliuk scaled

15 березня у перший день трансферного вікна в аматорському футболі України Народна Команда “Пробій” успішно пройшла дану процедуру, відзаявивши та дозаявивши по 6 футболістів.

Поповнили ряди городенківського клубу, як досвідчені майстри в особі голкіпера Івана Піцана та флангового гравця Михайла Писка так і молоді проспекти 2003/04 р.н. – вихованці дитячо-юнацьких шкіл Покуття – Городенківщини, Коломийщини та Снятинщини. Серед них – нападник Степан Захарук та тріо півзахисників – Руслан Семенюк, Владислав Комуніцький та Володимир Іваничук.

Натомість залишили колектив голкіпери Юрій Семенів та Микола Гоменюк, захисник – Максим Вишиванюк, півзахисник – Олег Павлюк та дует форвардів – Артем Микуляк і Богдан Мордас. Від імені керівництва НК “Пробій”, вболівальників та гравців щиро дякуємо хлопцям за гру та бажаємо всім разом та кожному закрема міцного здоров’я, спортивного довголіття та успіхів у подальшій кар’єрі !

Також повернувся на тренерський місток городенківців Володимир Ковалюк, якому продовжать асистувати Олександр Микуляк та Мафтій Кудла. А легенда городенківського футболу Володимир Борисевич, який восени виконував обов’язки наставника зосередиться на роботі спортивного директора.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено