Івано-Франківськ

Спортсмен з Франківська переміг на турнірі з тенісу у Франції (ФОТО)

Перемога дозволить Максиму піднятися у світовому рейтингу.

419071053 931043842354922 1955037622855673861 n scaled

Максим Калабішка з Івано-Франківська переміг на турнірі ITF (Міжнародної федерації тенісу) U18 у французькому Колом’є.

Про це повідомили в Івано-Франківській обласній федерації тенісу, пише ПІК.

Спортсмен ледь не завершив виступ після третього кола кваліфікації. Він програв супернику, якого перемагав тижнем раніше на попередніх змаганнях.

Після цього Максим подався на лакі-лузера (процедура, коли в основну сітку за жеребом проходить спортсмен замість відсутнього з різних причин гравця з основної сітки) і продовжив виступ.

“Коли жереб визначив мене лакі-лузером, я вирішив, що це знак, який не можна ігнорувати, і буду викладатися на повну і навіть більше”, – зазначив спортсмен пресслужбі федерації тенісу Івано-Франківської області.

В першому колі Калабішка у трьох сетах виграв в четвертого сіяного француза. Далі пройшов ізраїльтянина, ірландця, і ще одного француза. У фіналі переміг американця Джордана Лі.

“У фіналі я просто робив те, що треба. Робив роботу, як вказав мені тренер. Хоча суперник був дуже хороший. Переміг у півфіналі сильного іспанця”, – розповів Максим.

Спортсмен очікує, що тепер зможе заявлятися на престижніші змагання. Вже наприкінці березня франківець гратиме на черговому турнірі в Іспанії.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено