Івано-Франківськ

Вбивство українки в Німеччині: знайшли тіло матері вбитої українки

Цю інформацію підтвердила поліція та прокуратура.

65f288014f6cf 3279541 1200 scaled

 

У Німеччині поліцейські водолази зі спеціальної комісії “Рамп” виявили тіло жінки в озері неподалік Бад-Мінгольсхайма.

Поліція припускає, що це 51-річна Марина Стеценко, мати вбитої 27-річної українки, яка була оголошена зниклою безвісти, пише Bild.

Після вбивства дочки Марини, спеціальна комісія “Рампе” протягом кількох днів активно розшукувала її матір, оскільки вона була ключовим свідком.

Газета Badische Neuesten Nachrichten публікує інформацію про те, що тіло жінки знайшли у рибальському озері Круммес Лох.

«Тепер є визначеність. Поліція підтверджує, що тіло 51-річної зниклої жінки було знайдено в рибальському озері Круммес Лох поблизу Бад-Шенборна у вівторок вдень. На підставі своїх висновків слідчі припускають, що вона також померла внаслідок зовнішнього насильства. Результату розтину поки що немає», – йдеться в матеріалі.

Існує жорстке припущення про те, що німець Марко О. (44 роки) та його дружина російського походження Інна (43 роки), що перебувають у цей час під вартою, ймовірно вбили Маргариту.

Що передувало

Маргарита зі своєю мамою Мариною Стеценко виїхали до Європи влітку 2023 року. Спершу жінки потрапили до Словаччини. Оголошення 27-річної українки, в якому вони шукають помешкання на 3 – 4 місяці, збереглося в одній з груп.

Уже наприкінці листопада 2023 року жінки шукали помешкання у Німеччині, у районі Мангейма, земля Баден-Вюртемберг. Тоді Маргарита зауважила, що їх необхідне житло на тривалий термін, адже одна з них народжуватиме через півтора місяця. Українка пообіцяла, що оплатить через джоб-центр, адже жінок оформили як осіб, які у Німеччині шукають притулку.

Відомо, що донечку вона народила вже у січні. Дитині було лише п’ять тижнів на момент загибелі її матері.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено