Івано-Франківськ

Вбивство українки в Німеччині: росіянка та німець могли спланувати вбивство

Затримана за підозрою у вбивстві 27-річної громадянки України в Німеччині та викраденні її дитини пара могла планувати свої дії заздалегідь.

689946

Затримана за підозрою у вбивстві 27-річної громадянки України в Німеччині та викраденні її дитини пара могла планувати свої дії заздалегідь.

У середу ввечері в окрузі Рейн-Неккар були попередньо заарештовані двоє людей у віці 43 і 44 років. Спочатку повідомлялося про затримання двох чоловіків, пізніше стало відомо, що йдеться про чоловіка та жінку. Як повідомляє Bild, 44-річний чоловік є німцем. Заарештована жінка, як повідомляється, родом з Росії.

У четвер вони постали перед суддею, а потім були доставлені до виправної установи. Мати вбитої українки досі не знайдена.

Під час арешту п’ятитижнева дівчинка була взята під опіку неушкодженою і в якості запобіжного заходу доставлена в лікарню. Після порівняння ДНК стало зрозуміло, що вона є донькою вбитої жінки.

Зараз дитина перебуває під опікою служби у справах дітей.

Є підозра, що заарештовані планували вбивство і викрадення протягом тривалого часу. Кажуть, що 44-річний чоловік, який працює м’ясником, говорив про свою новонароджену дитину, яка зараз перебуває у відділенні інтенсивної терапії.

Про це Bild розповів сусід: “У подружжя троє синів, чоловік сказав мені в грудні, що в січні у них буде дівчинка. Він з гордістю показав мені рожеву дитячу шапочку для дитини. Я ще здивувався, бо його дружина зовсім не виглядала вагітною. Але я ніколи не очікував такого злочину. Ця пара завжди була дуже ввічливою і здавалася приємною”.

Що передувало

Маргарита зі своєю мамою Мариною Стеценко виїхали до Європи влітку 2023 року. Спершу жінки потрапили до Словаччини. Оголошення 27-річної українки, в якому вони шукають помешкання на 3 – 4 місяці, збереглося в одній з груп.

Уже наприкінці листопада 2023 року жінки шукали помешкання у Німеччині, у районі Мангейма, земля Баден-Вюртемберг. Тоді Маргарита зауважила, що їх необхідне житло на тривалий термін, адже одна з них народжуватиме через півтора місяця. Українка пообіцяла, що оплатить через джоб-центр, адже жінок оформили як осіб, які у Німеччині шукають притулку.

Відомо, що донечку вона народила вже у січні. Дитині було лише п’ять тижнів на момент загибелі її матері.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено