Івано-Франківськ

Ворог намагався прорвати оборону: у Генштабі розповіли, як минула доба на фронті

Триває сімсот шістдесята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

433497206 762180239428390 4345585692265092324 n

Протягом доби на фронті відбулося 52 бойових зіткнення. Загалом, ворог завдав 32 ракетних та 47 авіаційних ударів, здійснив 48 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ, пише ПІК.

Головне із зведення:

  • На Лиманському напрямку воїни відбили п’ять атак противника в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Бахмутському напрямку воїни відбили п’ять атак ворога в районах населених пунктів Богданівка, Кліщіївка, Андріївка Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку наші захисники відбили вісім атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, східніше Уманське, Первомайське Донецької області.
  • На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка та Урожайне, де ворог, за підтримки авіації, 17 разів намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Оріхівському напрямку ворог два рази, за підтримки авіації, атакував позиції захисників в районі Роботиного Запорізької області.
  • Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по восьми районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.
  • Підрозділи ракетних військ уразили  два засоби протиповітряної оборони, три артилерійські засоби та станцію РЕБ противника.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено