Івано-Франківськ

Племінник короля Англії Чарльза III розкрив подробиці його самопочуття

За словами родича, король дуже хоче якнайскоріше повернутися до своїх обов'язків.
Племінник короля Англії Чарльза III розкрив подробиці його самопочуття

Король Чарльз III

Племінник короля Англії Пітер Філіпс зазначив, що Чарльз активно бореться з раком та має бажання якнайшвидше впоратися з усіма труднощами, щоб вже почати працювати у повну силу.

На думку племінника, монарх дуже засмучений, проте водночас прагматичний. До того ж той завжди підштовхує свій персонал та лікарів, щоб ті нарешті повідомили про покращення його стану. Про це пише ПІК з посиланням на 24 канал.

“Він у хорошому настрої. Однак, я думаю, що він дуже засмучений тим, що не може робити все, що хоче. Але він дуже прагматичний. Він розуміє, що є період часу, коли йому дійсно потрібно зосередитися на собі, але в той самий час він завжди підштовхує свій персонал і всіх своїх лікарів та медсестер до того, щоб вони могли сказати: “Я дійсно можу це зробити? Можу?”, – зізнався Пітер Філіпс.

До того ж племінник зазначив про прагнення короля якнайшвидше повернутися до свого буденного життя, однак той розуміє, що все прийде з часом.

“Він розчарований тим, що відновлення, можливо, займе трохи більше часу, ніж хотілося б”, – додав племінник монарха.

Нагадаємо, минулого тижня новина про нібито смерть короля Чарльза ІІІ облетіла всю мережу, ймовірно її поширили російські пропагандисти.

У лютому цього року король Чарльз ІІІ повідомив про свій діагноз – рак. Його виявили після операції з видалення доброякісної пухлини через збільшення простати. Тоді монарх вирішив відійти на короткий час від обов’язків.

Читайте також у ПІК:

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено