Івано-Франківськ

У короля Чарльза III збільшення простати: його госпіталізують до лікарні

Певний час він не з'являтиметься на публіці.

У короля Чарльза III збільшення простати: його госпіталізують до лікарні

У 75-річного короля Сполученого Королівства Чарльза III виявили доброякісну пухлину. Наступного тижня його госпіталізують для лікування. Про це пише ПІК з посиланнам на ВВС.

За даними Букінгемського палацу, у короля збільшення простати – доброякісне новоутворення, яке піддається лікуванню.

“Як і тисячі чоловіків щороку, король звернувся до лікарів для лікування збільшення простати”, – мовиться у заяві палацу.

На період госпіталізації та відновлення після лікування Чарльз III скасував усі публічні виступи. У виданні наголосили, що повідомлення про стан здоров’я короля опублікували фактично одразу після того, як стало відомо, що принцеса Уельська перебуває у лікарні після операції на черевній порожнині.

“Незвично, щоб медичні новини про двох членів королівської родини публікувались в один день, але зрозуміло, що це необхідно, адже королю довелось скасувати заплановані на четвер заходи”, – зазначили у BBC

Він мав зустрітися з іноземними високопоставленими особами та членами кабінету в Шотландії, але ці зустрічі скасовано через медичні показання. Також вважається, що король хотів поділитися своїм діагнозом з громадськістю, щоб заохотити інших чоловіків, які можуть відчувати симптоми, пройти обстеження.

Хоча незрозуміло, яку коригувальну процедуру робитимуть королю, є кілька способів впоратися з нею, включаючи хірургічне втручання, лазери та навіть парову обробку.

До слова, оголошення Букінгемського палацу стало другою важливою новиною про здоров’я старших членів королівської сім’ї, яка з’явилася 17 січня. Принцеса Уельська проведе до двох тижнів у лікарні, відновлюючись після операції, проведеної 16 січня.

За повідомленням Кенсінгтонського палацу, її операція була спланованою та успішною. Подальші подробиці про її стан не розголошуються, але відомо, що це не пов’язано з онкологією.

Читайте також у ПІК: 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено