Івано-Франківськ

Авіація Сил оборони завдала ударів по 14 районах зосередження окупантів

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

434838832 764540319192382 8388388599422898746 n scaled

Протягом доби на передовій відбулося 48 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 4 ракетних та 77 авіаційних ударів, здійснив 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ, пише ПІК.

Головне із зведення:

  • На Лиманському напрямку воїнами відбили чотири атаки противника в районах населених пунктів Терни Донецької області та Білогорівка Луганської області, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Бахмутському напрямку воїни відбили 11 атак в районах населених пунктів Часів Яр, Новий, Кліщіївка, Андріївка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався покращити тактичне положення.
  • На Авдіївському напрямку відбили атаку в районі населеного пункту Семенівка Донецької області, де ворог намагався вибити наші підрозділи із займаних рубежів.
  • На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Георгіївка, Новомихайлівка, де ворог 13 разів намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, вісім разів атакував позиції наших захисників в районах Роботиного, північно-західніше Вербового  та північніше Приютного Запорізької області.
  • На Херсонському напрямку протягом ворог здійснив атаку позицій наших військ на лівому березі Дніпра.  Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 10 населених пунктів, серед них Кринки, Тягинка, Іванівка, Новоберислав та обласний центр Херсонської області.
  • Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 14 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також силами та засобами протиповітряної оборони України знищено одну керовану ракету.
  • Підрозділи ракетних військ уразили чотири пункти управління, чотири засоби протиповітряної оборони, два артилерійські засоби та склад боєприпасів противника.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено