Івано-Франківськ

Силам оборони вдалося стабілізувати ситуацію на фронті, – Зеленський

В умовах дефіциту снарядів, суттєвого сповільнення у постачанні такі результати справді дуже хороші.

9639c0c36dea74c9f80c7ecc9a2cad06 1712250298 extra large scaled

Силам оборони вдалося стабілізувати позиції українських воїнів на фронті.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні четвертого квітня, пише ПІК.

“Провів ставку. На якій був детальний звіт – Головкома – щодо всіх тих точок на фронті, де російська армія розраховувала мати успіх зараз. Вдалося стабілізувати наші позиції. Головком доповів щодо наших дій, які не дають окупанту просуватись. І в умовах дефіциту снарядів, суттєвого сповільнення у постачанні такі результати справді дуже хороші”, – каже Зеленський.

Окрім того глава держави повідомив, що під час засідання Ставки обговорили виробництво та постачання дронів і РЕБ на цей рік.

“Був детальний звіт щодо контрактів, усе максимально конкретно – жодних порожніх слів, тільки чіткі письмові домовленості з виробниками, чітке фінансування, чіткі терміни постачання.  …І щодо дронів – усіх видів – та РЕБ ми будемо міцніші. Аналогічне завдання поставив щодо ракетної програми, як щодо дронів і РЕБ, – усе до деталей опрацювати, щоб Сили оборони України могли розраховувати на надійну й зростаючу ракетну опору наших дій”, – сказав він у зверненні.

Також Зеленський додав, що працюють із партнерами щодо систем ППО. Зокрема, шукають шляхи, як дати більше захисту для усієї Харківщини, Сумщини, південних регіонів.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено