Івано-Франківськ

На Львівщині чоловік змінив релігію, щоб не йти воювати: чи допомогло це йому

Чоловік вважає, що працівники ТЦК неправомірно вручили йому повістку.

На Львівщині до трьох років ув'язнення засудили чоловіка, який відмовився від мобілізації.

На Львівщині до трьох років ув’язнення засудили чоловіка, який відмовився від мобілізації. Як тільки він отримав повістку, то одразу нібито похрестився та став членом релігійної громади “Агапа”. Про це пише ПІК з посиланням на ТСН.

“На суді житель Львівщини провину визнав частково. Він звинуватив працівниківТЦК у “неправомірних діях”.Також чоловік скаржився на те, що ВЛК не врахувала його проблеми із здоров’ям та переконував суд, що він”віруюча людина, і не бажає тримати зброю в руках, оскільки цього забороняє його церква та релігія”, – йдеться у повідомленні.

На суді працівник військкомату повідомив, що підсудний “заяву про те, щоб йому надали альтернативну службу, у зв`язку із релігійними переконаннями він не подавав”. 

Суд отримав відповідь на запит релігійної організації релігійної громади “Агапа” Церкви християн віри євангельської у м. Львові, в якій йшлось, що підсудний не є членом церкви і водного хрещення у їхній церкві не приймав. Також член релігійної організації додав, що підсудний лише нещодавно пройшов хрещення.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено