Івано-Франківськ

На фронті за добу зафіксовано 53 бойових зіткнення: подробиці від Гештабу ЗСУ

Триває сімсот сімдесят восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

434775592 772934058353008 6741336815687138403 n scaled

За минулу добу зафіксовано 53 бойових зіткнення: найбільше, по 15, поблизу Бахмута й Новопавлівки.

Про це йдетьсяу вечірньому зведенні Генштабу за 11 квітня.

  • На Лиманському напрямку противник наступальних (штурмових) дій не вів. Завдав авіаційного удару в районі населеного пункту Твердохлібове Луганської області.
  • На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 15 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області, Виїмка, Роздолівка, Кліщіївка, Верхньокам’янське та Іванівське Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався покращити тактичне положення. Також противник завдав авіаційних ударів у районах населених пунктів Спірне, Андріївка та Південне Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку наші захисники відбили 5 атак противника в районах населених пунктів Новокалинове, Уманське та Нетайлове Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався вибити наші підрозділи з займаних рубежів, завдав авіаційних ударів в районах населених пунктів Новобахмутівка та Бердичі Донецької області.
  • На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Новомихайлівка, Урожайне, де ворог, за підтримки авіації, 15 разів намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, 2 рази атакував позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області та Роботиного Запорізької області. Також завдав авіаційних ударів в районах населених пунктів Времівка Донецької області та Новоданилівка Запорізької області.
  • На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи з плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби здійснено 2  атаки на позиції наших військ в районі населеного пункту Кринки Херсонської області.
Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 12 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 1 зенітно-ракетному комплексу противника.
Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу противника.
Читайте також: 
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено