Івано-Франківськ

Постійно присутні в акваторії Чорного моря: що відомо про поточний стан російського флоту

З початку повномасштабної війни в Україні Чорноморський флот росії втратив близько третини своїх кораблів.

Постійно присутні в акваторії Чорного моря: що відомо про поточний стан російського флоту

Поточний стан російського флоту: за словами речника Військо-Морських сил ЗСУ Дмитра Плетенчука, не варто недооцінювати ворога, пише ПІК.

“Вони постійно присутні в акваторії Чорного моря, саме в повітряному просторі. Там постійно працює як винищувальна, так і розвідувальна авіація, і це є реальною проблемою для України”, – наголосив Плетенчук.

Він зазначив, що росія поступово втрачає свій флот.

“Якщо говорити мовою цифр, то можна казати про третину. Проте важливим є і якісний показник, тож є багато над чим працювати. У першу чергу це стосується носіїв крилатих ракет, яких росіяни мають десяток в акваторії Чорного моря”, – сказав речник Військо-Морських сил ЗСУ в ефірі телемарафону “Єдині новини“.

Згідно з останнім повідомленням Генерального штабу ЗСУ, від початку повномасштабного вторгнення російські загарбники втратили вже 26 кораблів та катерів, а також одну субмарину.

Повідомлялось, що окупанти намагаються захистити свій флот у Чорному морі, сховавши кораблі в бухті Новоросійська. Вхід до місця перегородили баржами, розраховуючи, що така методика допоможе.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено