Івано-Франківськ

785 доба війни: на Бахмутському напрямку захисники відбили 24 ворожі атаки

Розпочалася сімсот вісімдесят п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

генштаб ЗСУ

Протягом минулої доби на фронті відбулося 87 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 4 ракетних та 57 авіаційних удари, здійснив 89  обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ, пише ПІК.

Головне із зведення:

  • На Куп’янському напрямку ворог чотири рази атакував позиції ЗСУ в районі населеного пункту Новосергіївка Харківської області.
  • На Лиманському напрямку Сили оборони відбили три атаки в районах населених пунктів Невське Луганської області та Терни Донецької області.
  • На Бахмутському напрямку воїни відбили 24 атаки в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Виїмка, Роздолівка, Часів Яр, Новий, Кліщіївка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався покращити тактичне положення.
  • На Авдіївському напрямку, захисники відбили 19 атак в районах населених пунктів Семенівка, Новобахмутівка, Очеретине, Новокалинове, Яснобродівка, Нетайлове, Первомайське та Новоукраїнка Донецької області.
  • На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Водяне, Красногорівка, Побєда, Новомихайлівка та Урожайне Донецької області, де ворог, за підтримки авіації,  23 рази намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Оріхівському напрямку окупанти, за підтримки авіації, п’ять разів атакували позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області.
  • На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби, російські загарбники здійснили три безуспішні атаки на позиції наших військ.
  • Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по восьми районах зосередження особового складу противника.
  • Підрозділи ракетних військ завдано ураження по складу боєприпасів та іншому важливому об’єкту  противника.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено