Івано-Франківськ

Навіщо складати міжнародний іспит IELTS

Вчіться, працюйте, мандруйте - з міжнародним іспитом IELTS ви зможете відкрити нові горизонти і зробити світ доступнішим для себе.

IELTS-exam-preparatoin-institute-in-Mumbai.png

Тест IELTS – це один із найбільш часто використовуваних уніфікованих міжнародних іспитів на знання англійської мови. Назва екзаменаційної системи IELTS – абревіатура від The International English Language Testing System. Якщо ви замислюєтеся про роботу, навчання або життя за кордоном – цей тест допоможе здійснити мрії.

Над розробкою тесту, що охоплює всі лінгвістичні аспекти, працювали експерти з Британської ради, Кембриджського університету та австралійського центру IDP: IELTS. IELTS є альтернативою мовному тесту TOEFL.

Почніть свій шлях до IELTS прямо зараз! Ефективна онлайн підготовка до IELTS від школи англійської мови Speak Well School допоможе скласти іспит з комфортом та впевненістю.

Навіщо складати IELTS?

Іспит фокусується на комунікативності – здатності людини спілкуватися та організувати життя в новій країні.

Тест IELTS стане в пригоді:

  • Для навчання за кордоном. IELTS приймають понад 10 000 навчальних закладів у більш ніж 140 країнах.
  • Для роботи в закордонній компанії.
  • Тим, хто претендує на високу посаду на батьківщині. Іспит IELTS – це вагомий аргумент для роботодавця.
  • Іммігрантам. Багато імміграційних служб приймають IELTS як підтвердження знання англійської мови.

Структура іспиту IELTS

Існує кілька типів тесту IELTS. Що потрібно знати про найпоширеніші з них:

IELTS Academic складають люди, які планують роботу або наукову діяльність в англомовних країнах, що вимагають кваліфікаційних навичок від рівня бакалаврату. Особливість академічного модуля – у чіткій науковій спрямованості з упором на лінгвістичні навички та знання граматики.

IELTS General Training орієнтований на тих, хто тільки планує здобути освіту, їде на стажування, роботу або розглядає можливість ПМЖ.

Усі екзаменаційні версії включають письмові та усні модулі та складаються з чотирьох частин:

  1. Аудіювання – 40 хвилин. Враховуйте, що для складання тесту на папері дається трохи більше часу порівняно з “комп’ютерним” варіантом. Це пов’язано з тим, що в паперовій версії кандидати повинні вручну заповнити аркуш відповідей.
  2. Читання – 60 хвилин.
  3. Письмо. Письмові етапи виконуються протягом одного дня і тривають приблизно 2,5-3 години (без перерв).

Усна частина іспиту проводиться в той самий день або протягом тижня до чи після письмового блоку і складається з індивідуальної співбесіди з екзаменатором. Інтерв’ю триває 13-15 хвилин.

Система оцінювання результатів

Результат іспиту являє собою середнє арифметичне від суми балів, отриманих за окремі модулі за шкалою від 1 до 9. Кандидатам, які набрали 0-1 бал, доведеться перездати тест. Оцінка 9 свідчить про експертні знання та можливість орієнтуватися в будь-яких ситуаціях.

Сертифікат IELTS

Сертифікат відображає рівень практичних мовних навичок, необхідних для навчання, роботи та проживання в англомовному середовищі. Завдяки дворічному терміну дії документ демонструє поточне, реальне володіння мовою.

Час очікування підсумків тестування становить:

  • близько двох тижнів після закінчення екзаменаційної сесії на папері;
  • протягом 3-5 днів після комп’ютерного тесту.

За вибором екзаменованого, мовний центр може надіслати до 5 копій результатів у заздалегідь обрані установи, наприклад, університети, імміграційні служби або компанії.

Перескладати іспит IELTS можна до 48 разів за рік: усе залежить від наявності вільних дат в обраному екзаменаційному центрі.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено