Івано-Франківськ

На Тернопільщині працівник агропідприємства вчинив наругу над тілом чоловіка

Чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі.

108365b2ebc7dae950593afb792d4e2a

На Тернопільщині слідчі оголосили підозру працівнику агропідприємства у вчиненні наруги над тілом померлого.

Про це повідомили у поліції Тернопільщини, пише ПІК.

“Щоб приховати смерть неофіційно працевлаштованого чоловіка на робочому місці, працівник, відповідальний за охорону праці, перемістив тіло померлого за територію агропідприємства. За такі дії йому загрожує до 3 років позбавлення волі”, – йдеться у повідомленні.

Подія трапилася цьогоріч у січні у селі Настасів Тернопільського району. Мертвого чоловіка виявили на узбіччі дороги. Згідно з результатами розтину, його смерть була природною.

e192de75e50acac9f217e907d11c60a8

Проте огляд місця події та зібрані речові докази свідчили, що чоловік помер не в тому місці, де його знайшли. Чоловік раптово помер під час робочої зміни на території місцевого агропідприємства, де працював неофіційно.

“У відповідальної особи підприємства з охорони праці виник злочинний умисел приховати факт допущення працівника до роботи без офіційного оформлення трудового договору з ним, що є порушенням законодавства про працю. З метою уникнення відповідальності, він вирішив перемістити труп чоловіка за межі території підприємства та залишити на узбіччі дороги”, – встановили правоохоронці.

Чоловікові оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 297 (наруга над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено