Івано-Франківськ

«Безпека праці – право та обов’язок кожного!»: на Івано-Франківщині провели семінар

Захід організували з нагоди Дня охорони праці, який відзначається 28 квітня. 

photo1713879778 3 scaled

Сьогодні, 23 квітня 2024 року, Південно-Західним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці  спільно з роботодавцями та їх представниками за участю профспілок, відділу профілактики та розслідування нещасних випадків ГУ ПФУ в Івано-Франківській області  проведено семінар на тему «Безпека праці – право та обов’язок кожного». 

На семінарі виступив начальник Управління інспекційної діяльності в Івано-Франківській області Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці  Іван Лушкін, який розповів присутнім про ключові напрямки діяльності Держслужби з питань праці. 

photo1713879778 scaled

Іван Лушкін ознайомив учасників заходу із основними вимогами  законодавства з охорони праці, проінформував про причини настання нещасних випадків, типові порушення техніки безпеки на виробництві, які спричиняють травмування працівників, а також наголосив на необхідності вжиття заходів щодо попередження настання травматизму на виробництві.  

“Безпека праці починається із самого працівника, тому важливо вживати ефективних попереджувальних заходів!”, – наголосив він.

photo1713879778 1 scaled

photo1713879778 2 scaled

Читайте також:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено