Івано-Франківськ

На Лиманському напрямку ЗСУ за добу відбили 18 ворожих атак

Триває сімсот дев’яносто перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

439671064 780476144265466 3775683593371056002 n scaled

Протягом доби зафіксовано 84 бойових зіткнення. Загалом, ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаційний удар, здійснив 16 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ, пише ПІК.

Головне із зведення: 

  • На Куп’янському напрямку воїни відбили атаку в районі населеного пункту Берестове Харківської області.
  • На Лиманському напрямку Сили оборони відбили 18 атак в районах  Серебрянського лісництва, Невського Луганської області; Тернів та Торського Донецької області. Противник завдав авіаційного удару в районі Серебрянського лісництва Луганської області.
  • На Бахмутському напрямку воїни відбили 13 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Виїмка, Іванівське, Кліщіївка Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку захисники відбили 15 атак в районах населених пунктів Очеретине, Новокалинове, Бердичі, та Нетайлове Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався витіснити наші підрозділи із займаних рубежів.
  • На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка, Урожайне Донецької області, де ворог 16 разів намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, один раз атакував позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області.
  • На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру витіснити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби здійснив одну безуспішну атаку на позиції наших військ в районі населеного пункту Кринки Херсонської області.
  • Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 11 районах зосередження особового складу противника. Також, сили та засоби протиповітряної оборони України знищили одну керовану авіаційну ракету Х-59 та 3 розвідувальні БпЛА противника.
  • Підрозділи ракетних військ уразили район зосередження особового складу противника.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено