Івано-Франківськ

“Мистецтво безпеки праці”: 28 квітня стартують цікаві конкурси та події від Держпраці

Події об’єднають таланти, інновації та бажання створити безпечне робоче середовище.

photo 2024 04 22 12 08 01 scaled

З нагоди Дня охорони праці, який відзначають 28 квітня щороку, готуються декілька особливих та цікавих подій. 

Державна служба України з питань праці, спільно з організаціями роботодавців та профспілок, запрошують всіх бажаючих стати частиною важливого руху та брати участь у творчому конкурсі “МИСТЕЦТВО БЕЗПЕКИ ПРАЦІ”.  

Це конкурс покликаний об’єднати творчість, інновації та пристрасть до створення безпечного робочого середовища.

“Чи ви є майстром слова, художником, фотографом, чи маєте інші таланти – ваші ідеї про безпеку праці заслуговують на увагу!”, – наголошують у Держпрац.

На учасників конкурсу, який відбуватиметься онлайн, чекають:

  • Відзнака інноваційних ідей та рішень для безпеки на робочому місці;
  • Підтримка кращих фахівців в галузі охорони праці;
  • Шанс презентувати ефективні програми психосоціальної підтримки;
  • Унікальна можливість виразити ваше бачення через творчість і надихнути інших.

Більше про умови участі та реєстрацію — інформація з’явиться дуже скоро!

photo 2024 04 22 12 08 00 scaled

Ще один конкурс, який відбудеться до Всеукраїнського Дня охорони праці, має назву “МИСТЕЦТВО, ЩО РЯТУЄ ЖИТТЯ”.

Безпека на роботі перетворюється з сухого набору правил у живе мистецтво, що охороняє наше благополуччя. Ми переконані, що образотворче мистецтво може висловити та переосмислити значення безпеки на роботі на свій лад!”, – наголошують організатори.

Для участі приймаються  малюнки, постери, фотографії, колажі, графічні зображення, які відображають безпеку на роботі – все, що відтворює ідею безпеки праці в оригінальній формі.

Найкращі роботи, що припадуть до душі більшості глядачів, отримають визнаки та будуть представлені на сторінці Державна служба України з питань праці, а також партнерських сторінках.

photo 2024 04 22 12 08 00 2 scaled

Окрім того, Держпраці спільно з Цифровим видавництвом Експертус розпочали спільний проєкт “РЕЙТИНГ СПЕЦІАЛІСТІВ З ОХОРОНИ ПРАЦІ”.

Для участі у проекті шукають фахівців, які вміють не лише дотримуватися норм та стандартів безпеки, але й розуміють, як створити культуру безпеки на робочому місці та запровадити інноваційні підходи до її забезпечення.

Переможці отримають заохочення та визнання у професійній спільноті, а їх роботодавці будуть відзначені Держпрацею.

photo 2024 04 22 12 07 59 2 scaled

Також в рамках Дня охорони праці в Україні оголошується конкурс для роботодавців на тему “ЕФЕКТИВНІСТЬ ПРОГРАМИ ПСИХОСОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ НА РОБОТІ ТА ЇХ РЕАЛІЗАЦІЮ”. 
До участі запрошуються всі, хто знає, як досягти успіху через продуктивність та віддачу працівників.

“Якщо ви вже успішно реалізуєте програми психосоціальної підтримки або лише починаєте цей шлях, ми запрошуємо вас поділитися своїм досвідом та досягненнями. Ваші історії можуть стати важливим джерелом натхнення для інших роботодавців, які тільки починають думати про забезпечення психосоціальної підтримки свого колективу”, – наголошують у Держпраці.

Переможці отримають заслужене визнання від громадськості, а також можливість отримати відзнаку Держпраці.

photo 2024 04 22 12 07 59 scaled

І нарешті прогресивних роботодавців, які крокують у ногу з часом та впроваджують передові цифрові рішення для забезпечення безпеки на роботі, запрошують прийняти участь в конкурсі для компаній на тему “ІННОВАЦІЇ ТА ЦИФРОВІ РІШЕННЯ ДЛЯ БЕЗПЕКИ НА РОБОТІ“.

Ваша історія може стати джерелом натхнення для інших роботодавців, які тільки розглядають можливості цифровізації процесів із забезпечення безпеки на роботі. Найкращі отримають визнання та можливість отримати відзнаку від Держпраці. Будьте готові до чогось нового і цікавого! Слідкуйте за оновленнями – деталі скоро будуть доступні“, – додають організатори.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено