Івано-Франківськ

Через погрози очільника кдб Білорусі у Києві евакуюють дві лікарні: що відомо

На ситуацію відреагувала Служба безпеки України.

Через погрози очільника кдб Білорусі у Києві евакуюють дві лікарні: що відомо

Влада Києва терміново розпочала евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих в Оболонському районі. Мер Кличко заявив, що медики діють злагоджено, а «швидкі» вивозять пацієнтів в інші лікарні міста. Це пов’язано із погрозами з боку керівника кдб Білорусі Івана Тертеля, який заявив, що його відомство буде протидіяти «терористам».
Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, пише ПІК.
“Серед терористів є вбиті та поранені, їх настигне покарання, попри те, що своїм лігвом вони обрали київські лікарні за адресою Богатирська, 30-32, де фактично заховалися за спинами хворих дітей”, – йдеться у повідомленні.
Служба безпеки України закликала сприймати будь-які заяви представників влади Білорусі з приводу міфічних терористів, які нібито перебувають в українських лікарнях, як прояв ІПСО, котрі грають на руку рф.
“Представникам білоруського режиму, який повністю здав свою країну росії, варто зрозуміти просту річ – люди, котрі захищають Україну від окупантів, є героями, а не терористами. Бо справжні терористи знаходяться в кремлі. Білоруській владі треба не лякати українців псевдозаявами, а думати про те, як не опинитися на лаві підсудних у Гаазі поруч із кремлівським диктатором”, – заявили в СБУ.
Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено