Івано-Франківськ

Парламент звільнив віцепрем’єра Олександра Кубракова

Самого урядовця в залі засідань не було.

img 6495 scaled

У четвер, 9 травня, парламент звільнив віцепрем’єр-міністра з відновлення – міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександра Кубракова.

За це проголосували 272 депутати, пише ПІК.

Згодом народний депутат України Ярослав Железняк повідомив у Telegram, що Комітет Ради підтримав проєкт постанови про звільнення Кубракова.

“Комітет ВРУ з питань транспорту підтримав про звільнення Олександра Кубракова з посади посади Віце-прем’єр-міністра з відновлення України- Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України”, – написав нардеп.

Натомість сам Кубраков прокоментував проєкт постанови про своє звільнення на своїй Facebook-сторінці.

“Завжди готовий до відкритого діалогу та детального звіту щодо роботи Міністерства за всіма напрямками у моїй відповідальності. Керівництво фракції та очільник Уряду Денис Шмигаль зі мною це рішення не обговорювали. На засідання фракції та профільного комітету не був запрошений“, – написав Кубраков.

Він нагадав, що з травня 2021 року очолював Міністерство інфраструктури України. У грудні 2022 року Верховна Рада прийняла рішення про його призначення віцепрем’єр-міністром з відновлення України та міністром нового, обʼєднаного міністерства.

“Щодо голосування за даний проєкт постанови Верховною Радою – за 5 років спільної роботи ми пройшли великий шлях. З абсолютною більшістю – шлях в одному напрямку. Кожен приймає рішення відповідно до своїх переконань і несе за це відповідальність”, – додав віцепрем’єр.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено