Івано-Франківськ

У Снятині тимчасово не працює відділ міграційної служби: куди звертатися

В міграційній службі області повідомляють, що тимчасові незручності пов'язані із непрацездатністю деяких працівників.

У Снятині тимчасово не працює відділ міграційної служби: куди звертатися

У Снятині з 22 травня місцевий відділ міграційної служби тимчасово не прийматиме людей й не надаватиме адміністративні послуги, зокрема оформлення паспортів, пише ПІК.

“Ми працюємо над тим, щоб у якнайкоротші терміни створити технічні можливості для того, щоб оформлені у Снятинському відділі паспортні документи видавати у Коломийському відділі міграційної служби”, – йдеться у повідомленні Міграційної служби в Івано-Франківській області.

З питань оформлення паспорта громадянина України чи закордонного паспорта, вклеювання фото у паспорт-книжечку при досягненні 25- чи 45-річного віку можна звернутися у територіально найближчі відділи міграційної служби у Коломиї ( бульвар Лесі Українки, 41), Городенці (вул. Героїв Євромайдану, 6), Косові (вул. Небесної Сотні, 4А) або ж у ЦНАП Заболотівської територіальної громади.

“Громадяни, які у зв’язку з тимчасовим призупиненням роботи Снятинського відділу потребують додаткової консультації, мають можливість звернутися на номер телефону «гарячої лінії» УДМС в Івано-Франківській області (0342) 53-44-55.  Просимо вибачення за тимчасові незручності і сподіваємося на щонайшвидші добрі новини”, – додають в установі.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено