Івано-Франківськ

Випустили одразу 15 ракет: окупанти атакують Харків та область

Є загиблі та поранені.

photo1716457881 scaled

23 травня російські військові завдали щонайменше 15 ударів по цивільній інфраструктурі Харкова, також били по інших населених пунктах області. За попередньою інформацією, ворог завдав ударів ракетами С-300.

Внаслідок атаки по Харкову 6 людини загинули, ще 16 постраждали, повідомив очільник Харківської області Олег Синєгубов, пише ПІК.

Президент України зазначив, що росіяни випустили, за попередніми даними, одразу 15 ракет.

photo1716457881 1 scaled

“Надзвичайно жорстока російська атака проти Харкова й Люботина. На жаль, є вбиті та постраждалі…Російські терористи користуються тим, що Україна досі позбавлена достатнього захисту ППО та надійної можливості знищувати пускові установки терористів саме там, де вони розташовані, – поблизу наших кордонів. І це слабкість – не наша слабкість, а світу, який уже третій рік не наважується поводитися з терористами саме так, як вони на це заслуговують.

Терор усюди повинен програвати – у будь-яких умовах, на будь-якому континенті. І це наш спільний обов’язок – усіх у світі, хто має змогу захищати життя від терору. Україна робить усе, що може”, – зазначив Володимир Зеленський.

Читайте також:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено