Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 12-18 серпня 2024 року

У Стрільців починається новий етап у професійній діяльності, а Риб можуть турбувати старі хронічні захворювання.

Ваш гороскоп на тиждень: 5-11 серпня 2024 року

Ваш гороскоп на найближчий тиждень може бути корисним орієнтиром у повсякденному житті. Що прогнозують зірки для усіх знаків зодіаку 12-18 серпня 2024 року, пише ПІК.

ОВЕН (21 березня – 20 квітня)

Цього тижня в Овнів буде не все гладко, але найнаполегливіші та впевнені в собі зможуть досягти бажаного результату. Хоча, можливо, й не з першого разу. Головні проблеми тижня – пов’язані із заробітком грошей. Надходжень може стати менше, а це може спричинити труднощі.

ТЕЛЕЦЬ (21 квітня – 20 травня)

Цього тижня Тельцям доведеться вирішувати кілька важливих завдань. Зокрема — регулювання фінансів, а також стосунки із колегами.

Зірки будуть неспокійні і це може стати причиною проблем. Наймані співробітники зможуть виявити свої здібності, що дозволить отримати довгоочікуване підвищення на роботі. Тому ви повинні уважніше ставитися до обов’язків та нічого не вимагати від начальства.

БЛИЗНЯТА (21 травня – 21 червня)

Раптовий стрес може “вибити” землі з-під ваших ніг. Особисте життя теж матиме труднощі. Подружні пари зіткнуться з складними часами. Схожа ситуація очікує також більшість закоханих. Подивіться на минуле – можете відслідкувати збіги та ситуацію, які допоможуть уникнути неприємностей. Розлучені пари можуть мати труднощі із дітьми, зокрема, фінансові.

РАК (22 червня – 22 липня)

Стосунки із партнерами на відстані – головна проблема Раків цього тижня. Спілкування з партнерами з інших міст чи країн може погіршитися. Це буде відчутно в другій половині тижня, коли з’явиться низка труднощів.  Ви зможете їх здолати, адже таке вже проходили. Цього разу підготуйтеся заздалегідь, бо буде складно. Начальникам варто налаштуватися на перевірки.

ЛЕВ (23 липня – 23 серпня)

Вирішення важливих аспектів краще відкласти на майбутнє. Рух ретроградного Меркурія може спричинити нервозність, розгубленість, важкість у спілкуванні. На роботі уважно виконуйте свої завдання та не беріть участі в інтригах. Приховане краще залишити у таємниці. Ворогів ніхто не скасовував!

ДІВА (24 серпня – 23 вересня)

Цього тижня вас очікують значні витрати. Вони матимуть різні причини: сім’я, діти чи відпочинок. Краще мати відкладені кошти на непередбачувані випадки, навіть якщо ви не маєте дітей чи не плануєте відпустку. Ситуації, які розпочнуться цього тижня, продовжаться у вересні. Цей період краще використати для поїздки до родичів, зустрічей, тощо.

ТЕРЕЗИ (24 вересня – 23 жовтня)

Відпочинок за межами дому стане основним клопотом цього тижня. Адже Терезам доведеться його організовувати. На роботі можуть бути проблеми, які саме ви будете вирішувати, а тому відпуска — те, що треба цього тижня. Також варто вирішити хронічні захворювання.

СКОРПІОН (24 жовтня – 23 листопада)

Не порушуйте правила дорожнього руху. Не перевищуйте швидкість та будьте уважними під час поїздок. Закохані можуть посваритися, адже на зовні “випливуть” таємниці. Також є ймовірність проблем із родичами. Це може бути сварка, а може й доведеться витрачати гроші.

СТРІЛЕЦЬ (24 листопада – 21 грудня)

Тиждень може принести вам чимало вдалих збігів обставин, які круто змінять ваше життя. Так що не складайте руки, закривайте давні питання та готуйтеся до нового життєвого етапу. Добре зможуть заробити ті, хто не боїться рутини і готовий працювати 24 години на добу. Завзятість та відмова від розваг допоможуть вам отримати непоганий прибуток. За підсумками другої половини серпня ви залишитеся задоволені досягнутими результатами. В особистому житті все йде непогано.

СТРІЛЕЦЬ (24 листопада – 21 грудня)

Все ще не очевидно, але саме зараз починається новий етап у професійній діяльності, більш господарський і матеріальний. Обставини натякають про те, що настав час зайнятися розширенням своєї справи, а також і те, що гроші на це знайдуться. Переговори на цю тему можливі у другій половині місяця, ближче до його кінця і вже на початку вересня результат виявиться позитивним. Дружні пари разом обговорюють плани на майбутнє, і, можливо, вони пов’язані з покращенням колишнього житла чи придбанням нового.

ВОДОЛІЙ (21 січня – 20 лютого)

Ваші плани неодмінно отримають втілення, але поки не варто говорити про це всім навколо. У другій половині серпня багато закоханих можуть повністю визначитися – і, найімовірніше, це буде повне єднання. Тобто шлюб, спільне проживання, придбання спільного житла – все це більш ніж реальне до кінця місяця. Але підготовкою варто займатись протягом цього тижня. Тим, хто не проти посидіти на двох стільцях, зірки дають пораду — будьте обережні і пам’ятайте, що все таємне стає очевидним.

РИБИ (21 лютого – 20 березня)

Будьте готові до отримання цікавих пропозицій від колишніх колег, нових повноважень на колишньому місці з відповідним підвищенням зарплати або пропозицію попрацювати у більш масштабній організації. Отже, ситуація на робочому фронті стабільна, з явною тенденцією до поліпшення. Складні взаємини з начальством чи з держструктурами помітно покращаться, що стане особливо помітним ближче до кінця серпня. Ваш енергетичний потенціал зараз трохи знижений, можуть турбувати старі хронічні захворювання.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено