Івано-Франківськ

На Яворівському полігоні Денис Шмигаль подякував американським партнерам – передає кореспондент ПІК у Львові

Під час відвідин полігону торкалися, зокрема, питань вступу України до НАТО.

image 4

Денис Шмигаль, коментуючи свій робочий візит на Львівщину, сказав, що відвідав Яворівський полігон, де відбулася  ротація інструкторів НАТО, повідомляє ПІК.

” Ми відвідали цю подію разом з тимчасовою повіреною Сполучених штатів в Україні, разом з генералами, офіцерами. Ця ротація відбулась. Вона також носить певний символізм нашої співпраці зі Сполученими Штатами Америки. Це важливо на фоні сьогоднішнього напруження зі сторони Російської Федерації”,- сказав прем’єр.

Денис Шмигаль також зазначив:

“Ми дійсно подякували нашим партнерам, тому що це вже восьма ротація: з 2015-го року відбуваються навчання на базі Яворівського полігону. Звичайно, для України дуже важливо, щоб така співпраця розвивалась і відбувалась не лише на Львівщині, на Яворівському полігоні, але й на території інших областей. Про це ми також говорили і просили наших партнерів посилити і розширити таку співпрацю в межах існуючих параметрів”.

Прем’єр-мністр сказав, що  “сьогодні на всіх рівнях ми ведемо перемовини про особливий статус партнера НАТО, про план дій щодо вступу в НАТО і майбутню нашу стратегію щодо вступу в НАТО, яка прописана в нас в Конституції. Тому, ось такі, з одного боку символічні речі, з іншого — дуже практичні, сьогодні були об‘єтом нашої уваги під час цього робочого візиту на Львівщину”, – підсумував глава Кабміну.

Читайте також:

Денис Шмигаль назвав роботу трьох медичних закладів у Львові прикладом для всієї галузі (ФОТО)

Шмигаль навідався до Західноукраїнського дитячого медичного центру у Львові (ФОТО)

16 квітня Львів відвідає Денис Шмигаль

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено