Івано-Франківськ

Верка Сердючка виконала пісню “Батько наш Бандера” і сколихнула мережу (ВІДЕО)

Андрій Данилко сказав, що «не вкладав у пісню політичний чи воєнний контекст».

79af329e 374c8e6a83dabca76df94d9769088581 768x432 1

Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки виступив на гумористичному «Дизель-шоу» та потрапив у заголовки ЗМІ. Причому не тільки українських, а й російських, повідомляє видання СЛУХ, пише ПІК.

За домовленостями з організаторами, співак мав виконати дві пісні. Після цього до нього на сцену вийшла дівчинка з квітами. Обійнявши її, Вєрка Сердючка з серйозним обличчям проспівала рядки з повстанської пісні «Батько наш — Бандера», яка стала хітом у TikTok восени 2021 року.

Пізніше в коментарі телеграм-каналу видання «Страна.ua» Андрій Данилко розказав, що «не вкладав у пісню політичний чи воєнний контекст».

«Я ще розумію, якби я вийшов у прямий ефір чи на Майдан і якось декларував це. Людям нічим зайнятися, вони люблять вигадувати та загострювати ситуацію, оскільки вони зараз не мають інформаційного приводу і люблять негатив.  Я ж давно на сцені виступаю і бачу, що настільки не вистачає позитиву. Ми займаємося лише підняттям настрою у цей тяжкий час, коли люди спиваються, не знають, що робити далі», — сказав артист.

Історію навіть прокоментували у Держдумі, а колишній прем’єр-міністр самопроголошеної ДНР Олександр Бородай закликає закрити Данилку в’їзд до Росії.

https://www.youtube.com/watch?v=nsKTJKe8KMc&feature=emb_imp_woyt

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtubeта  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено