Івано-Франківськ

Перемога буде дуже скоро – Василь Бурба

Ексначальник Головного управління розвідки Міноборони України зазначає, що плани Путіна провалилися.

222716 burba pravda.com .ua

Василь Бурба – начальник Головного управління розвідки Міноборони України у 2016–2020 роках заявив в інтерв’ю засновнику інтернет-видання “Гордон”, що плани президента РФ Путіна щодо швидкого захоплення України провалилися, пише ПІК.

Бурба переконаний, що перемога у цій війні буде за Україною.

“Хочу заспокоїти всіх громадян України: ми вистоїмо, у нас усе виходить, ми були до цього готові! Перемога буде за нами, і вона буде дуже скоро”, – сказав колишній керівник військової розвідки.

Колишній керівник ГУР аргументує свою думку:

“Ми точно знали, що Путін готується до бліцкригу. Як він собі думав – за три дні взяти нашу столицю. Але в нього не те що не вийшло… Я вам скажу, що погано працюють його спецслужби. Він орієнтувався на їхню інформацію, а вони проїли мільярди доларів зі свого бюджету, розповідаючи керівництву, що Україна чекає на війська Російської Федерації, що вони прийдуть і їх зустрічатимуть хлібом-сіллю… Усе це виявилося блефом, обманом”, – заявив Бурба.

Василь Бурба вважає, що російська армія не готова до війни “ні за обмундируванням, ні за військовою технікою”. Росіян можуть перемагати й українські спецслужби, й українська армія.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено