Івано-Франківськ

Іран направить до Росії інструкторів з використання ударних БпЛА – Генштаб ЗСУ

Зокрема, відомо про підготовку операторів вже наявних БпЛА “Shahed-136” та перспективних БпЛА “Arash-2”.

Іран направить до Росії інструкторів з використання ударних БпЛА - Генштаб ЗСУ

За попередньою інформацією, керівництво Ірану та РФ домовилися про направлення на територію держави-агресорки радників та інструкторів з використання ударних БпЛА. Про це повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Окрім того, за наявною інформацією, на тимчасово окуповану територію Луганської області прибуло поповнення з числа мобілізованих осіб. 

“Відзначаються численні факти пограбувань та мародерства. Не виключається, що значна кількість зазначеного контингенту прибула з місць позбавлення волі”, – йдеться у повідомленні.

Також існує висока ймовірність здійснення російськими окупантами обстрілів Херсонської області. Так, вранці 19 жовтня цього року, на тимчасово зайнятій території, проведена розсилка повідомлень із закликом до евакуації населення Нової Каховки нібито у зв’язку з підготовкою обстрілів з боку підрозділів Збройних Сил України.

Нагадаємо, що раніше Іран заявляв, що не постачав Росії дрони-камікадзе. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав ЄС ввести санкції проти Ірану, безпілотниками якого росіяни атакують нашу державу, зокрема столицю Київ.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено