Івано-Франківськ

В енергосистемі все ще зберігається суттєвий дефіцит, обленерго отримали ліміти, – Укренерго

Станом на 11:00 7 грудня продовжується поетапне відновлення енергосистеми після ракетної атаки.

169240 1 large scaled 1

На атомних  станціях триває процес завантаження блоків, які відключались через пошкодження електромереж,  до планових показників.

Про це інформує пресслужба “Укренерго”, пише ПІК.

“Зберігається складна ситуація на сході країни – ворог вчора ввечері повторно обстріляв одразу кілька об’єктів енергетичної інфраструктури, в той час, як температура в цьому регіоні досягла позначки -17С. Наразі тривають цілодобові аварійно-ремонті роботи”, – йдеться у повідомленні.

В “Укренерго” повідомили, що ремонтні бригади працюють над ліквідацією наслідків ракетної атаки в Київській та Одеській областях, налагоджують  електропостачання регіонів за резервними схемами.

“В енергосистемі все ще зберігається суттєвий дефіцит, всім обленерго  доведено ліміти споживання електроенергії. На жаль, вже є регіони, де перевищено ліміти споживання, тому застосовано режим аварійних відключень. Для отримання точної інформації по окремому регіону рекомендуємо стежити за повідомленнями операторів системи розподілу (обленерго).  Це вимушений крок, застосований для збереження балансу в енергосистемі. Залежно від того, як буде відновлюватись виробництво електроенергії, ліміти на її споживання теж будуть змінюватись”, – зазначили в “Укренерго”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено