Івано-Франківськ

На Прикарпатті розвелися онлайн-шахраї: ошукали переселенця

З банківських рахунків чоловіка зникли 55 тисяч гривень.

На Прикарпатті розвелися онлайн-шахраї: ошукали переселенця

На Прикарпатті розшукують шахрая, який який через інтернет виманив гроші у переселенця. Про це повідомляє обласна поліція, пише ПІК.

“Напередодні в соціальній мережі чоловік натрапив на оголошення про виплату соціальної допомоги для внутрішньо переміщених людей. Заявник зайшов на невідомий сайт з логотипом «єДопомога», а для реєстрації надав реквізити своїх банківських карток. Невдовзі з його рахунків шахраї зняли понад 55 тисяч гривень”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці зауважують, що на Прикарпатті активізувалися онлайн – шахраї, що виманюють дані банківських карток людей. Аферисти обіцяють «компенсації» та «фінансову допомогу» – наприклад, нібито від ООН, Європейського суду з прав людини, Червоного Хреста тощо.

“Повідомляйте у кіберполіцію (0800 50 51 70) та правоохоронні органи (102) про будь-які спроби шахрайства!”, – додають у поліції області.

На Прикарпатті активізувалися онлайн - шахраї, що виманюють дані банківських карток громадян. Аферисти обіцяють «компенсації» та «фінансову допомогу» - наприклад, нібито від ООН, Європейського суду з прав людини, Червоного Хреста тощо.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

    © 2020 Всі права захищено