Івано-Франківськ

В одному з спортклубів столиці не захотіли пустити військових у душ (ВІДЕО)

Дехто захейтив і саму жінку, яка звернулася до спортзалу з проханням допомогти військовим.

В одному з спортклубів столиці не захотіли пустити військових у душ (ВІДЕО)

Мережу збурило відео, на якому жінка просить представників одного зі столичних спортклубів пустити у душ закладу військових, які їдуть у зону бойових дій. Про це пише ПІК з посиланням на УНІАН.

“У коментарях розгорівся справжній скандал, мовляв, як можна не пустити військових. Дехто захейтив і саму жінку, яка звернулася до спортзалу з проханням. А ще частина юзерів почала писати, що можна сходити в громадські сауни-лазні й там помитися”, – йдеться у повідомленні.

Допомагати військовим і не тільки у воєнний час варто, каже керуючий одного з лазневих комплексів Денис Галушко. Зазвичай керівництво військовослужбовців пише листа на ім’я директора з проханням допомогти, а працівник вже обирає час так, щоб і відвідувачам, й бійцям було комфортно.

Журналісти “Сніданку з 1+1” вирушили до згаданого вище спортклубу в Києві, щоб з’ясувати, що ж насправді сталося. Та спілкування не задалося: спочатку дівчина з рецепції просто пішла геть, а через годину до представників ЗМІ вийшов представник служби безпеки спортивного закладу.

Він запевнив, що дійсно, приходила жінка й “чогось хотіла, вимагала”, та офіційного запиту до спортклубу не надходило. Також чоловік сказав, що якби був лист від військового командування, ніхто б не відмовив у безкоштовній допомозі бійцям.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено