Івано-Франківськ

Місячне затемнення у Скорпіоні 5 травня: що варто знати

Це найпалкіший, емоційний, магічний, екстремальний знак зодіаку, тому повний Місяць у травні називають "шаленим".

Місячне затемнення у Скорпіоні 5 травня: що варто знати

5 травня 2023 року відбудеться містична повня  – Місячне затемнення у Скорпіоні о 20:23 за київським часом. Місяць, або наше нічне світило, багатоликий та мінливий, він постійно змінює свою фазу, як жінка змінює свій настрій та самопочуття.

Місячне затемнення, яке можливе тільки в повню, насамперед впливає на внутрішній світ, психологічний стан, потреби, сімейні взаємини, стосунки з рідними. Про це пише ПІК з посиланням на ТСН.

“5 травня 2023 – останнє затемнення у Скорпіоні, наступного разу затемнення у цьому знаку будуть 2031 року – 7 травня, 28 жовтня, а 2032 року – 25 квітня та 3 жовтня. Тому представники цього знака зодіаку зможуть відпочити 8-9 років до чергової серйозної життєвої трансформації”, – йдеться у повідомленні.

Найсильніше відчують особливий, важкий потенціал затемнення 5 травня представники фіксованих знаків зодіаку. Тельці, Леви, Скорпіони, Водолії, особливо народжені у другій декаді зодіакального місяця (приблизно від 1 – 2 до 11 – 12 числа). Будьте обережними, не поспішайте події, займіть вичікувальну позицію, постарайтеся налагодити зв’язок зі своєю підсвідомістю. Жодних засобів, що змінюють свідомість!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено