Івано-Франківськ

Росіяни показали Кім Чен Ину, чим б’ють по Україні (ФОТО)

Лідеру КНДР представили ракетний комплекс "Кинджал".

Росіяни показали Кім Чен Ину, чим б'ють по Україні (ФОТО)

Лідеру Північної Кореї Кім Чен Ина під час його візиту в РФ, який триває, показали аеродром Кневичі у Владивостоці (поблизу корейського кордону), ракети і винищувачі, які використовуються для ударів по Україні. Про це пише ПІК з посиланням на УНІАН.

“Як пишуть російські пропагандистські агентства ТАСС і “РИА Новости”, у супроводі голови Міноборони РФ Сергія Шойгу Кім Чен Ина представили ракетний комплекс “Кинджал” на ракетоносці МіГ-31І, літаки стратегічної авіації Ту-160, Ту-95МС і Ту-22М3, винищувачі Су-34, Су-30СМ, Су-35С, штурмовик Су-25СМ3″, – йдеться у повідомленні. 

Також Шойгу показав Кім Чен Ина фрегат Тихоокеанського флоту “Маршал Шапошников” у Владивостоці, побудований в середині 1980-х років і згодом модернізований. 

До слова, у вівторок, 12 вересня, лідер Північної Кореї Кім Чен Чен Ин прибув до Росії на своєму спеціальному поїзді.

Під час тривалого візиту Кім зустрівся з російським диктатором Володимиром Путіним. Зустріч пройшла на космодромі Східний в Амурській області.  У п’ятницю Кім з’явився в Комсомольську-на-Амурі (в 1000 км від кордону з КНДР), далі відправився до Владивостока (близько 130 км від кордону).

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено