Івано-Франківськ

Стало відомо, в якому стані діти, які постраждали під час вибуху на Надвірнянському нафтопроводі

Дітей перевезли на лікування до Німеччини.

107669 1 large scaled 1

Стан дітей, які постраждали під час вибуху на Надвірнянському газопроводі, залишається стабільно важким. Зараз вони проходять лікування у Німеччині.

Про це в інтерв’ю “Укрінформу” повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, пише ПІК.

“Я була на місці аварії, в якій двоє людей загинули. Діточок ми відразу забрали в лікарню. У них було 80% опіків тіла. Наші лікарі стабілізували їх стан. У нашій лікарні ми забезпечили їх медикаментами повністю. Родини отримали допомогу. Питанням перевезення дітей до Німеччини особисто займався міністр охорони здоров’я. Зараз їх стан залишається стабільно важким”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 30 вересня, о 17:00 поблизу села Стримба Надвірнянського району, стався вибух нафтопроводу.  Від прориву нафтопроводу та пожежі зайнявся приватний будинок. Загалом постраждали 9 людей.  П‘ятьох госпіталізували до місцевої лікарні з опіками. Це двоє дітей – 11 та 8 років, та троє дорослих – 35, 39 та 58 років.

Згодом дітей та двох прикарпатців забрали на лікування до Німеччини. Життя двох дорослих врятувати не вдалося. Також не витримало серце дружини одного із постраждалих. 

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено