Івано-Франківськ

Як вибрати бензопилу: поради від професіоналів

Якщо підійти до вибору бензопили з усією відповідальністю, підібрати оптимальну модель буде нескладно.

Бензопилу можна віднести до категорії інструментів, які завжди буде не зайвим тримати під рукою. Проте, вирішивши придбати собі якісну пилу, недостатньо просто вибрати перший-ліпший пристрій. За доступною ціною купити бензопилу можна в інтернет-магазині Motoblok.Biz. Необхідно лише підійти до вибору максимально відповідально та зважено. Про те, якими бувають бензопили та на що звертати увагу під час вибору, — розповідаємо далі.

sG95pBfR91DKzfwxzqjhAWX8ns3jAid4Xrb2hDqGBX_tGHnuKyM_PkbOA3uOZU1uuQxZ9xKMvI1-XdrUUEyV1RKCIxwMd9WvEVyEK5Ks2u086P5TL4GhJqqYd0QzElfcKoEquLWYn7uB-JJBQgdnHfM

Різновиди бензопил

Потрібно насамперед визначитися, яким має бути інструмент, що буде використовуватися в конкретних умовах. Немає сенсу в тому, щоб придбати надпотужний агрегат, якщо сфера використання пилки обмежується швидкою заготівлею дров раз на рік. Умовно бензопили поділяють на такі види:

  1. Професійні. Комплектуються потужним двигуном і високим профілем ланцюга. Належать до продукції екстракласу. Через високу потужність найчастіше використовуються для роботи з великими обсягами деревини, наприклад, на промисловій лісозаготівлі. Виготовляються для виконання конкретних задач, а отже, не є універсальними.
  2. Напівпрофесійні. Здатні працювати довгий час і добре себе показують під час оброблення твердих порід деревини. Комплектуються покращеною системою амортизації, покликаною зробити експлуатацію більш комфортною. Підходять для використання в лісгоспах та на будівництві. З точки зору сукупності конструкційних особливостей та ефективності під час роботи виступають «золотою серединою».
  3. Побутові. Найбільш розповсюджений інструмент. Побутові бензопили цілком відповідають запитам дачників і господарів приватних будинків. Характеризуються невеликою вагою та доступною ціною. Наявні моделі для заготівлі дров, сезонних робіт та використання в саду.

Варто заздалегідь визначитися з тим, у якій сфері буде використовуватись пристрій. На щастя, в каталозі інтернет-магазину Мотоблок.Біз можна знайти інструменти під будь-який запит.

nlqia-wEs-aUTrzERbjMSxOLBgusdVC-HNlK1WZAmbmvJzB7NR86qdQt2e7k0xjp9k8dC-lDxVc4MSVR9OpGkegDR8TPPf7E-uPZpCm5DjE4Dk26fWY8Hf0pqBmXwk5Bnwq4_-xCcSIqaPS_jAZF8UA

Поради щодо безпечного використання бензопили

Щоб експлуатація устаткування була зручною та не травматичною, варто дотримуватися основних правил:

  • для повноцінного контролю за напрямком руху пилки необхідно міцно тримати ручку обома долонями;
  • під час транспортування інструменту на інше місце його потрібно заглушити та затиснути гальмівний механізм ланцюга;
  • під час використання пили тіло має обов’язково перебувати в положенні стоячи, пиляти сидячи або лежачи вкрай небезпечно.

Якщо підійти до вибору бензопили з усією відповідальністю, підібрати оптимальну модель буде нескладно.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено