Івано-Франківськ

Укренерго застосовує погодинні вимкнення світла по всій Україні з 18 до 22 години

Головна причина застосування заходів обмеження – наслідки вже шести ракетних ударів ворога по українських електростанціях.

Укренерго застосовує погодинні вимкнення світла по всій Україні з 18 до 22 години

Сьогодні, 14 червня обленерго по всій території України будуть застосовувати графіки погодинних відключень (ГПВ) з 18:00 до 22:00. Про це повідомляє Укренерго, пише ПІК.

“Головна причина застосування графіків – наслідки вже шести ракетних ударів ворога по українських електростанціях. Через значні пошкодження вони не можуть виробляти стільки ж електроенергії, як до початку цих атак. Ачерез масштабність пошкоджень Диспетчерський центр «Укренерго» вимушений застосовувати заходи обмеження споживання і для промислових, і для побутових споживачів”, – йдеться у повідомленні. 

Через погодні умови на ранок знеструмлені три населені пункти у Сумській області. З інших причин без енергоживлення 494 населені пункти. Через бойові дії: є нові знеструмлення у Дніпропетровській, Донецькій, Харківській областях.

Також під час повітряної тривоги, минулої ночі в західному регіоні дією захисту відключалась повітряна лінія обленерго. Знеструмлювались промислові та побутові споживачі на Львівщині та Тернопільщині. До 6:00 енергоживлення всіх споживачів відновили.

Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено