Івано-Франківськ

У Франківську шукають інвесторів для будівництва садків та школи

Також хочуть завершити будівництво початкової школи в мікрорайоні Пасічна та садочка біля 25 ліцею. 

DSC 0658 scaled

В Івано-Франківську шукають інвесторів на будівництво садків та школи. Вчора, 20 червня, під час сесії міської ради прийняли рішення про оголошення інвестиційних конкурсів, пише ПІК.

Йдеться про інвесторів, які готові на земельних ділянках в мікрорайонах Пасічна та Каскад, на першому поверсі багатоквартирної забудови збудувати садки.

«Ці конкурси, які зараз завершуються, вони абсолютно нормально були завершені. Їх не так було багато, це було по Софіївці, де зараз роботи завершуються. По садочку на Пасічній все добре завершено. І це абсолютно плюс-мінус ситуація, яка буде по Пасічній і по Каскаду. Далі в нас будуть умови, які затверджені виконавчим комітетом, де вже абсолютно всі умови прописуються. Затверджується склад конкурсної комісії, відповідно затверджуються договори», – доповіла директорка Департаменту правової політики Надія Кедик.

Окрім того, мер міста Руслан Марцінків додав, що наразі вже є певні домовленості із забудовниками, які погодилися добудувати садочки-довгобуди. Наразі йдеться про завершення будівництва початкової школи в мікрорайоні Пасічна та садочка біля 25 ліцею.

«На Пасічній і на Каскаді ми хочемо мати ще додаткові місця в дитячих садочках. Ми в пошуках інвестора, який побудує нам дитячий садочок, а за це отримає землю, де зможе побудувати, але нам повністю здасть під ключ ці заклади», – резюмував мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено