Івано-Франківськ

Сили оборони України уразили низку об’єктів нафтопереробної галузі РФ

ЗСУ успішно атакували Афіпський, Ільський, Краснодарський та Астраханський нафтопереробні заводи.

Генштаб ЗСУ

У Генштабі інформують про успішне ураження нафтопереробних об’єктів Росії. Так, у ніч на 21 червня ЗСУ атакували Афіпський, Ільський, Краснодарський та Астраханський нафтопереробні заводи.

Окрім цього, завдали ударів по радіолокаційних станціях і центрах радіоелектронної розвідки російських загарбників в Брянській області та тимчасово окупованому Криму, пише ПІК.

Інформація щодо ураження ворожих цілей уточнюється.

“Також, сьогодні вночі Сили оборони України завдали успішного удару по місцях зберігання та підготовки до застосування “Shahed-136/Герань-2”, навчальних корпусах, пунктах управління та зв’язку розрахунків цих БпЛА, що розташовані в Краснодарському краї. За результатами бойової роботи зафіксовано серію вибухів та пожежу з подальшою детонацією”, – йдеться у повідомленні.

Також у ніч на 20 червня підрозділи Збройних Сил України та Служби безпеки України атакували склад пально-мастильних матеріалів ворога в Тамбовській області, а також нафтобазу «Енемська», що в Республіці Адигея.

“В районі нафтобази «Енемська» зафіксовані щонайменше п’ять вибухів, після чого почалася пожежа. Підтверджується також ураження складу пально-мастильних матеріалів противника в Тамбовській області. Відомо про пошкодження як мінімум однієї ємності із нафтопродуктами”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено