Івано-Франківськ

У Дніпрі невідомі побили військового: до чого тут Тищенко

Конфлітк між Тищенком та добровольцем Дмитром Павловим із позивним "Син" стався у місті Дніпрі, 20 червня.

У Дніпрі невідомі побили військового: до чого тут Тищенко

У Дніпрі днями трапилася бійка за участі охоронців нардепа Миколи Тищенка та ексвійськового. У Мережі з’явилося відео, на якому люди у камуфляжі нібито побили й закували в кайданки українського військового Дмитра Павлова, який повернувся з фронту і гуляв з новонародженою дитиною містом. Про це пише ПІК з посиланням на джерела з відчизняних ЗМІ.

“Як видно на опублікованих кадрах, троє чоловіків у військовій формі на центральному проспекті міста жорстко скрутили чоловіка. Згодом його руки скували кайданками та завдавали ударів затриманому. Біля людини в кайданках на одному з наступних відео з’явився нардеп Тищенко”, – йдеться у повідомленні. 

Тищенко приїхав до міста Дніпра, щоб, за його словами, перевірити інформацію про діяльність ботоферм та колцентрів. Він заявив, що екс-військовий, якого побили «є начальником безпеки ботоферми» й «разом зі своїми хлопцями підійшов до місця, де проводились слідчі дії й спровокував поліцейського». Також нардеп запевняє, що немає охорони. 

У Telegram-каналах також почали поширювати відео, на якому зафіксована розмова між Павловим та Тищенко, під час якої він запитав у народного депутата, чому люди, які його оточують, ходять зі зброєю та у балаклавах. Також він поцікавився, чи перебувають вони на військовому обліку. На що не отримав відповіді:

“Тищенко та його оточення почали переслідувати чоловіка, коли він відійшов від них зі своєю дитиною у візочку. Згодом до них підійшов працівник ТЦК, якому доброволець показав свої документи. Він був проти того, щоб жінка з оточення Тищенка знімала на телефон його дані. Після попередження про це, Павлов вирвав з її рук гаджет, однак потім повернув”. 

Своєю чергою жінка звинуватила його у крадіжці та у пошкодженні телефона. Група чоловіків оточила Павлова та скрутила його, мотивуючи тим, що він хоче втекти до прибуття слідчо-оперативної групи.

У поліції повідомили, що за фактом бійки у центрі Дніпра відкрили два кримінальні провадження. Правоохоронці не уточнюють, про який саме інцидент йдеться, та, вочевидь, про вищезгаданий конфлікт.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак відреагував на конфлікт за участю народного депутата Миколи Тищенка. За його словами, поведінка депутата – абсолютно ганебна.

«Я давно вже не сприймаю його вчинки і не розумію їх. Тому не підтримую з ним жодних стосунків. Якщо хтось забув, що кожен повинен нести за свої неадекватні дії відповідальність, незалежно від посад чи прізвищ, раджу про це згадати. Така поведінка Тищенка несумісна зі статусом народного депутата», – зазначив Єрмак.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено