Івано-Франківськ

“Повне днище”: на кордоні з Румунією митники вилучили три фури з цигарками (ФОТО)

І вантажівки, і цигарки вилучили.

"Повне днище": на кордоні з Румунією митники вилучили три фури з цигарками (ФОТО)

«Повне днище»: митники зупинили масштабну спробу контрабанди сигарет з України в Румунію двома вантажівками, а через день виявили ще одну фуру. Про це повідомляє Державна митна служба України, пише ПІК.

Вчора, 17 липня, дві громадянки Румунії, прямуючи на батьківщину вантажівки через пункт пропуску «Дяківці-Раковець», для проходження митного контролю обрали смугу руху «зелений коридор», чим засвідчили, що не переміщують товарів, обов’язкових до декларування. 

“Втім під час огляду вантажівок митники виявили тайники – між рамою та ребрами жорсткості вантажних відсіків знаходилися приховані від митного контролю тютюнові вироби – 9600 пачок сигарет у одній машині і 4350 у іншій. Орієнтовна вартість товарів становить майже 1,6 мільйона гривень”, – йдеться у повідомленні. 

Третій спробі незаконного вивезення з України тютюнових виробів за добу, 18 липня завадили працівники Чернівецької митниці.

“Румун прямував з України через пункт пропуску «Дяківці-Раковець» та заявив, що переміщувані ним через кордон товари не підлягають письмовому декларуванню. Але у конструктивних порожнинах транспортного засобу були приховані близько 400 пачок тютюнових виробів”, – додали у митниці.

Транспорт і цигарки вилучили, а на порушників склали протоколи.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено