Івано-Франківськ

Критерії вибору вмонтованих холодильників

Вибір залежить виключно від ваших уподобань та доступного для розміщення обладнання простору на кухні.

built in refrigerator 02 scaled

Вбудований холодильник — тип великої побутової техніки, яка спеціально розроблена для установки всередині кухонного гарнітура або шафи. На відміну від окремо стоячих моделей, вони призначені для розміщення, прихованого за фасадом меблів. Таким чином, кухня виглядає єдиним гармонійним простором. Побутова техніка не впадає в очі, але при цьому виконує свою функцію.

Правила розташування

Головна відмінність вбудованого приладу криється в його зовнішньому вигляді. Варто знати, що вмонтований холодильник не передбачає наявності декоративної передньої панелі. Замість цього дверцята зовні оснащені елементом, який з’єднується з фасадом шафи. Це дозволяє приладу буквально зливатися з навколишнім інтер’єром та не привертати зайвої уваги. Ще одна відмінність від окремо стоячої моделі — це потовщені бічні стінки корпусу й система вентиляції, розрахована на закритий простір (адже такий холодильник розміщується в шафі або ніші з дверцятами). Встановити вбудований агрегат можна в різних частинах кухні, в залежності від дизайну та планування приміщення. Він може бути у високій шафі, в цьому випадку простір над холодильником зручно оснастити полицями та використовувати його для зберігання кухонного начиння. Низькі вбудовані моделі призначені для установки під стільницю робочої поверхні або в нижній частині кухонного острова. Все це дозволяє оптимально використовувати доступний простір і втілити в життя стильну ергономічну та функціональну кухню.

Головні критерії вибору

Купуючи холодильник, слід відштовхуватися від потреб домашнього господарства. Наприклад, для великої родини розглянути прилади більшого обсягу, а для пари або однієї людини можуть підійти компактні моделі. Сучасні виробники представляють варіанти різної місткості. На стадії плануванні кухонних меблів слід враховувати габарити пристрою та параметри шафи, в який він встане. Для кращого результату уважно перевірте такі значення, як висота, ширина та глибина обладнання та меблів зсередини. Краще розрахувати та продумати все заздалегідь, щоб в процесі не довелося вносити зміни. Якщо кухня невеликої площі, зверніть увагу на вузькі вбудовані моделі, так заощадите дорогоцінне місце, а над пристроєм легко організувати зону для зберігання. Вбудована модель може бути декількох видів:

  1. однокамерний холодильник чи морозильник;
  2. в американському стилі (він також називається Multidoor);
  3. дводверний з морозильною камерою в нижній або верхній частині.

Вибір залежить виключно від ваших уподобань та доступного для розміщення обладнання простору на кухні. Наприклад, якщо велика сім’я, слід розглянути великий холодильник в американському стилі, а якщо любите заморожувати заготовки з овочів, грибів і ягід, має сенс придивитися до однокамерного морозильника.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено