Івано-Франківськ

Вийшов трейлер фільму про Героя України з Прикарпаття Дмитра Коцюбайла “Да Вінчі”

У стрічці використали архівні записи, інтерв’ю з рідними, побратимами та колишнім головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

a1ab1be1 80ecd2aa41bab5e79d994652d6176000 scaled

В Україні вийшов трейлер документального фільму про полеглого захисника з Прикарпаття Дмитра Коцюбайла (позивний “Да Вінчі”). Фільм розповість про його шлях від участі в Революції Гідності до фронту, де він до останнього захищав Україну. Про це пише ПІК з посиланням на Букви.

“За 9 років війни Дмитро став легендарним командиром, який в своїй сміливості і самовідданості слугував прикладом для багатьох побратимів. Фільм розповідає історію життя великого воїна, показує еволюцію його становлення як патріота і воїна. Стрічка дає відповіді на питання, що вплинуло на формування “Да Вінчі”, та як юнакові вдалося створити один із найефективніших підрозділів на фронті”, – йдеться в описі відео.

Прем’єра фільму на великих екранах розпочнеться 19 вересня.

Нагадаємо, Сьомого березня 2023 року під Бахмутом внаслідок поранення загинув командир батальйону “Вовки Да Вінчі” Дмитро Коцюбайло з позивним “Да Вінчі”. Він почав боронити Україну ще з 2014 року.

Дмитро Коцюбайло почав військову службу у віці 18 років і з того часу захищав нашу державу. У 2014 році він зазнав серйозного поранення в боях у Пісках Донецької області, але після одужання повернувся на фронт. 17 березня 2016 року Коцюбайла призначили командиром 1-ї окремої штурмової роти в складі відомих “Вовків Да Вінчі”.

Читайте також у ПІК:

 

 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено