Івано-Франківськ

Надзвичайно віддані своїй справі: гендиректор “Гудвеллі Україна” поділився спостереженнями про менталітет українців (ВІДЕО)

Генеральний директор агрокомпанії “Ґудвеллі Україна”зазначає, що українці надзвичайно працьовиті та пишаються своєю національністю.

k10 scaled
Генеральний директор 
агрокомпанії “Ґудвеллі Україна” Каспер Торуп-Вілладсен в авторській програмі ПІК “Відверто” з Оксаною Камінською поділився своїми думками та спостереженнями щодо менталітету українців.

“Я думаю, що найбільший сюрприз стався за останні 26 місяців, коли українська ментальність стала маяком світла для всього світу. Ми дійсно бачимо, що укрїнці, по-перше, страждають задля багатьох людей, а по-друге –  роблять величезну роботу. Всі наші виробничі показники значно підвищилися за останні два роки і це лише підкреслює менталітет українців. Люди надзвичайно віддані своїй справі”, – підкреслив Каспер Торуп-Вілладсен.

Однак, як каже генеральний директор агрокомпанії “Ґудвеллі Україна”, між українцями та данцями є багато культурних відмінностей. 

“Коли я намагаюся потиснути руку колезі, коли ми проходимо через двері, він панікує, тому що через поріг цього робити не можна. Або, якщо я забуваю вдягнути шапку на вулиці, коли дуже холодно, українці дивляться на мене, як на недолугого. Коли ми говоримо про те, що мої діти сплять на вулиці, коли холодно, то українці теж дивляться на мене, як на дивака. Але це лише цікаві речі, які роблять мене трохи обізнанішим щодо українського народу”, – зазначив Каспер Торуп-Вілладсен.

Повну відповідь генерального директора “Гудвеллі Україна” Каспера Торуп-Вілладсена, дивіться на 14-тій хвилині відеоінтерв’ю:

 Він також розповів:

  • Чому в агрокомпанії вирощують свиней саме з данськими генами?
  • Побудувати свинокомплекс в Україні: чи проти люди?
  • Неприємний запах та “хімікати” для полів
  • Енергетична нестабільність та брак кадрів: яка стратегія компанії в умовах війни?
  • Ментальність українців та одруження з данцями.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено