Івано-Франківськ

Постачав спред для військових частин Прикарпаття: підряднику загрожує до 12 років за ґратами

Лише за одним договором сума завданих збитків становить майже 580 000 гривень.

a2c001bf0b9657f35441d17c0ef3f8cc scaled

Між оборонним відомством та низкою комерційних структур були укладені договори щодо вершкового масла для військових частин, дислокованих в Івано-Франківській області. Загальна вартість – 10 мільйонів гривень.

Про це повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань, пише ПІК.

Однак, як встановили поліцейські, замість вершкового масла постачальник закупив небезпечний для здоров’я та дешевий спред з пальмовою олією, який продавав за цінами дорогого масла.

Лише за одним із договорів, укладеним з підконтрольним депутату Київради товариством, сума завданих збитків становить майже 580 000 гривень.

Отримані за поставлену продукцію кошти, підрядник легалізовував кошти через фінансову допомогу різноманітним суб’єктам господарювання.

4a84cddb73c4af25685263f325c4a452 scaled

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області та слідчі слідчого управління обласної поліції провели обшуки в офісах фірм-постачальників та за місяцями проживання причетних до справи.

На підставі зібраних доказів керівникові одного з товариств повідомили підозру “службовому підробленні”, “шахрайстві, “відмиванні коштів, отриманих злочинним шляхом.

За скоєне керівникові комерційної структури може загрожувати до 12 років увʼязнення з конфіскацією майна.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено