Івано-Франківськ

росіяни атакували Київ та Харків: які наслідки

Ворог запустив по Україні безпілотники та ракети.

Сили ППО минулої ночі збили п'ять крилатих ракет та 60 російських дронів

Вночі, 19 вересня російські окупанти атакували місто Харків. Удар був по лісосмузі, на місці виникла пожежа.

Як повідомив мер Харкова Ігор Терехов, постраждали житлові будинки, що знаходяться неподалік від епіцентрів вибухів – вибиті шибки.

Близько п’ятої години ранку окупанти знову завдали ударів по місту. Ворог запустив три керовані авіаційні бомби.

“Один з прильотів між школою та дитсадком в Індустраільному районі. Інформації про постраждалих на дану хвилину немає. Інші місця влучання ворожих КАБів уточнюються”, – йдеться у повідомленні.

Другий “приліт” – біля депо в Салтівському районі міста. Як і в першому випадку, вибиті вікна в будинках. Постраждалих немає.  Третій КАБ впав у передмісті.

Вночі окупанти також намагалися атакувати Київ. У столиці зафіксували ворожі безпілотники. Працювала протиповітряна оборона, повідомили у Київській ОВА.

Як зазначили у Повітряних силах, загалом, у ніч на 19 вересня ворог запустив по Україні 46 повітряних цілей: чотири ракети та 42 безпілотники.

У ніч на 19 вересня 2024 року радіотехнічними військами Повітряних Сил виявлено та здійснено супровід 46-ти засобів повітряного нападу противника.

ППО збила усі 42 ударних БпЛА. Також на східному напрямку збили керовану авіаційну ракету Х-59/69.

Протиповітряна оборона працювала у Дніпропетровській, Київській, Вінницькій, Житомирській, Рівненській, Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській та Херсонській областях.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено