Івано-Франківськ

Вистрілив у голову та живіт: затримали мешканця Франківська, який влаштував стрілянину  (ФОТО)

Франківець спершу вдарив потерпілого, а опісля двічі вистрілив у нього з травматичного пістолета.

FB IMG 1727685121299 scaled

Пізно вночі на території однієї із автозаправних станцій на вулиці Хриплинській в Івано-Франківську трапився конфлікт між 21 – річними молодиками. Підозрюваний під час конфлікту вдарив травматичним пістолетом та вистрілив у чоловіка, який опівночі разом із компанією гучно слухав музику через дистанційну колонку.

Про це повідомляють поліція та прокуратура області, пише ПІК.

“Мешканець Івано-Франківська здійснив два постріли в голову та живіт потерпілого. З місця події зловмисник втік”, – встановили правоохоронці.

FB IMG 1727685388328 scaled

21 – річного потерпілого госпіталізували до Івано-Франківської ОКЛ. Медики діагностували тілесні ушкодження: забійні рани в лобній та скроневій ділянці, рани передньої черевної стінки внаслідок пострілу травматичною зброєю тощо.

Поліцейські провели огляд місця події. Вилучили змиви, патрон та інші речові докази.

FB IMG 1727685378443 scaled

Фігуранта виявив екіпаж патрульної поліції на одній із вулиць міста за лічені хвилини після скоєння кримінального правопорушення.

“При собі молодик мав травматичний пістолет «ФОРТ – 17» та одну із відстріляних гільз. Зброю поліцейські вилучили. Фігурант раніше не судимий. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України”, – йдеться у повідомленні.

FB IMG 1727685381363 scaled

Слідчі уже оголосили про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Суд невдовзі обере підозрюваному запобіжний захід.

Читайте також:

 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

    © 2020 Всі права захищено